top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJolanda van Saane

En dan ben je opeens ook de leerkracht van je kind(eren)!

Bijgewerkt op: 19 mrt. 2020

Het zijn rare tijden hoor je iedereen zeggen en dat klopt! Sinds afgelopen maandag (16 maart) zijn alle basisscholen gesloten en blijven de kinderen thuis om de verspreiding van het Corona virus te beperken. Dan moet je als ouders thuis werken en ben je opeens de leerkracht van je kind(eren). Ik moest even denken aan de periode dat wij in het buitenland hebben gewoond. Toen was ik naast moeder ook de juf van onze jongens. Wij woonden in een dorp waar we als team de enige westerlingen waren, er bestond nog geen email of social media en in ons dorp waren 5 telefoons beschikbaar die het regelmatig niet deden. Ik bedacht me dat die periode veel overeenkomsten heeft met de situatie waar we nu in zitten, zoals de sociale afstand of isolatie en het op elkaar aangewezen zijn. Onze kinderen zijn nu volwassen en ik hoef ze geen les meer te geven, maar ik weet goed voor welke uitdagingen je kunt komen te staan. Want hoe houd je het gezellig als je de kinderen zelf les moet geven. Daarom zal ik de komende tijd regelmatig tips of leuke activiteiten plaatsen op mijn FB pagina en krijg je de mogelijkheid om via een pm vragen te stellen. Ook bied ik vanaf nu de mogelijkheid van gezinscoaching aan m.b.v. videobellen (tegen een gereduceerd tarief).


42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

IMH in een notendop

Wat bijzonder dat ik een blog mocht schrijven in vakblad vroeg!!

תגובות


bottom of page